Aparat si bicicleta pentru fitness Total Crunch Evolution | AloShop

Total Crunch Evolution este un aparat eficient, care combină exercițiile de forță cu exercițiile de tip cardio, fitness și nu în ultimul rând cu cele de tonifiere. Aparatul de fitness este un sistem de antrenament destinat celor mai importanți mușchi din corp: mușchii spatelui, ai umerilor, pectoralii, bicepșii, tricepsii, mușchii abdomenului, ai posteriorului, dar și mușchii picioarelor și șoldurilor.

Cu ajutorul mânerului special conceput îți vei lucra mai multe grupe musculare prin simpla schimbare a poziției mâinilor pe aparat. Îți vei antrena intens corpul cu ajutorul celor 4 tipuri de exerciții: de tonifiere, forță, fitness și nu în ultimul rând, cele de tip cardioTotal Crunch Evolution te ajută să topești excesul de grăsime și datorită funcției de bicicletă incorporată. Astfel vei avea partea de un antrenament mult mai intens chiar în confortul propriei case.

Total Crunch Evolution are un design ergonomic și este ușor de utilizat și de depozitat. Te poți bucura de toate acestea în deplină siguranță și în confortul casei tale. În plus, Total Crunch Evolution îți protejează spatele: prin designul său ergonomic, acesta asigură o poziție corectă a corpului astfel, eviți durerile musculare și accidentele, iar exercițiile sunt mult mai eficiente!

E ușor să redevii ușor, cu Total Crunch Evolution de la AloShop

Momentul Reducerilor – Garduri si imprejmuri – 23.02-01.03.2021

Materiale de constructii si finisaje | MatHaus by Arabesque

În perioada 23.02-01.03.2021 pe MatHaus.ro rulează campania ,,Momentul Reducerilor” în care a inclus materialele necesare construirii gardurilor, dar și pentru finisarea și întreținerea acestora.
MatHaus vine în întâmpinarea celor care doresc să-și construiască gardul din fața casei sau poate cel din spate care-l delimitează de vecini.

MatHaus ține cu tine și cu casa ta! Black Friday 2020 vine cu promoții de până la 50%

Începând cu seara de 12 noiembrie, găsești promoții de până la 50% ca să te poți apuca liniștit de construit, renovat sau reparat.

Ai mega reduceri la materiale de construcții și amenajări, instalații, electrocasnice, mobilier și decorațiuni, parchet, termice și sanitare, gresie, faianță, scule, unelte și tot ce-i mai trebuie unui gospodar ca tine!